Søg penge til jeres grønne projekter

Går I med ideer til lokale klimahandlinger? Måske drømmer I om at skabe mere grøn mobilitet, at tilslutte jer fjernvarmenettet i stedet for de gamle olie- og gasfyr, eller I har brug for at finde en lokal løsning på afledning af regnvand, så I ikke skal vade rundt i gummistøvler, når himlen giver los for sine sluser.

Så er Borgernes Grønne Omstillingspulje noget for jer!

 

Nu kan du søge op til 50.000 kr. i Borgernes Grønne Omstillingspulje

Udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati har besluttet at hæve rammen for hvor meget man kan søge om i Borgernes Grønne Omstillingspulje. Nu kan der søges op til 50.000 kr. Samtidig ønsker udvalget at gøre det lettere at søge om og komme igang med sit projekt, så ansøgninger på maks 20.000 kr. vil nu blive behandlet løbende af forvaltningen.

 

Næste frist i Borgernes Grønne omstillingspulje er 26. september 2022

 

Tag fat i Grønt Forum og få sparring på jeres ideer:

Bliv inspirereret til jeres ansøgning og projektformulering med præsentationen fra Grønt Forums skriveværksted, og tag endelig fat i Dana på dalce@vejle.dk eller Maren på mamaa@vejle.dk for at få sparring på jeres projekt eller ansøgning. 

Oversigt over støttede projekter:

Find de tidligere støttede projekter på kortet her på siden, eller læs mere om de støttede projekter i Borgernes Grønne Omstillingspulje her, og i Borgernes Klimapulje her.

Borgernes Klimapulje er lige nu lukket for ansøgninger.