Borgernes Grønne Omstillingspulje

I samarbejde med Udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati skal Grønt Forums sekretariat administrere Borgernes Grønne Omstillingspulje, der i første omgang testes i 2021.

Vejle Kommune har nu fået en klimaplan der skal sikre 70 procents CO2-reduktion inden 2030. Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati (ULN) sætter nu fuld blus på at komme i gang og vi har derfor brug for at få alle med til at finde fælles løsninger. Der er afsat 100.000 kr. i 2021 til små nytænkende og inspirerende klimaprojekter, der kan understøtte arbejdet med Klimaplanen og reducere CO2-udledningen.

Går I med ideer til lokale klimahandlinger og kunne I godt bruge en lille pose penge til at komme i gang? Måske drømmer I om at skabe mere grøn mobilitet, at tilslutte jer fjernvarmenettet i stedet for de gamle olie- og gasfyr, eller I har brug for at finde en lokal løsning på afledning af regnvand, så I ikke skal vade rundt i gummistøvler, når himlen giver los for sine sluser. Så er den ny pulje Borgernes Grønne Omstillingspulje måske noget for jer.

 

Kontakt Maren for mere information omkring puljen:

  • Maren Marie Pilegård Andersen

    Udviklingskonsulent, Grønt Forum

    Send e-mail
    mobil 21 84 35 68