Borgernes Grønne Omstillingspulje

I samarbejde med Udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati skal Grønt Forums sekretariat administrere Borgernes Grønne Omstillingspulje, der i første omgang testes i 2021.

Hænder der holder en plantespirer og noget jord

Grønt Forum samarbejder med Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati om ny pulje

Vejle Kommune har nu fået en klimaplan der skal sikre 70 procents CO2-reduktion inden 2030. Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati (ULN) sætter nu fuld blus på at komme i gang og vi har derfor brug for at få alle med til at finde fælles løsninger. Der er afsat 100.000 kr. i 2021 til små nytænkende og inspirerende klimaprojekter, der kan understøtte arbejdet med Klimaplanen og reducere CO2-udledningen.

Går I med ideer til lokale klimahandlinger og kunne I godt bruge en lille pose penge til at komme i gang? Måske drømmer I om at skabe mere grøn mobilitet, at tilslutte jer fjernvarmenettet i stedet for de gamle olie- og gasfyr, eller I har brug for at finde en lokal løsning på afledning af regnvand, så I ikke skal vade rundt i gummistøvler, når himlen giver los for sine sluser. Så er den ny pulje Borgernes Grønne Omstillingspulje måske noget for jer.

 

Kontakt Maren for mere information omkring puljen:

  • Maren Marie Pilegård Andersen

    Udviklingskonsulent, Grønt Forum

    Send e-mail
    mobil 21 84 35 68